Loopbaanbegeleiding

Week van de Loopbaan

Zevende editie Week van de Loopbaan

Juist in deze  ongewisse tijd is het heilzaam om even de tijd te nemen en stil te staan  bij jezelf en het werk dat je doet of deed: wat is eigenlijk de impact van alle Corona-maatregelen op mij en wat betekent dat voor mijn dagelijkse bezigheden?  Pak ik weer gewoon de draad  op of sta ik anders in mijn werk en leven dan eerder? Hoe kan ik, naast inkomen, ook voldoening uit mijn werk halen ? Dit soort vragen en alle andere loopbaanvragen kunnen we tijdens de Week van de Loopbaan samen bespreken. We gaan er een uurtje -Coronaproof- voor zitten. Of we trekken de wandelschoenen aan en komen letterlijk en figuurlijk in beweging door al pratend over deze vragen door het Overcingelpark te wandelen. 

 

Nieuwe ideeën en inspiratie
Door met een onafhankelijke professionele buitenstaander je vragen te bespreken doe je nieuwe ideeën en inspiratie op.
Ook kan ik je de wegen wijzen voor (gesubsidieerde) opleidingsmogelijkheden die vanaf 2022 beschikbaar komen.

 

Tijd en locatie

Iedereen kan van 13 tot en met 17 september een afspraak voor het kosteloze gesprek maken. Ik heb een ruimte in het Kantoorverzamelgebouw aan de Oostersingel 23 in Assen waar ik je 'Corona-proof' kan ontvangen en het Overcingelpark vlakbij is. ​

Ervaring van deelnemer aan loopbaancoaching:

"Ik heb de samenwerking met Ita als heel plezierig ervaren. Soms heb je net dat duwtje nodig om de juiste richting op te gaan en op het pad te belanden waar je hart ligt zodat je weer plezier in je werk krijgt". (man 49 jaar)