Loopbaanbegeleiding

Week van de Loopbaan

Achtste editie Week van de Loopbaan

De arbeidsmarkt is onvoorstelbaar veranderd. Waar je ook maar kijkt of luistert overal is er personeel tekort. Hoe is dat in jouw organisatie? Moet jij ook extra werken om de roosters 'rond' te krijgen of ben je steeds nieuwe medewerkers aan het inwerken die al snel weer vertrokken zijn? En hoe gaat het eigenlijk met jezelf in het werk? Heb je nog plezier in het werk of 'kriebelt' het soms? Wil je ook wel eens uitzoeken wat er nog meer bij je zou kunnen passen? Deze vraag en alle andere loopbaanvragen kunnen we tijdens de Week van de Loopbaan samen bespreken. We gaan er een uurtje voor zitten. Of we trekken de wandelschoenen aan en komen letterlijk en figuurlijk in beweging door al pratend over deze vragen door het Overcingelpark te wandelen. 

 

Nieuwe ideeën en inspiratie
Door met een onafhankelijke professionele buitenstaander je vragen te bespreken doe je nieuwe ideeën en inspiratie op.
Ook kan ik je de wegen wijzen voor het  aanvragen van het STAP-budget van €1000,- dat eind 2022 beschikbaar komt.

 

Tijd en locatie

Iedereen kan van 12 tot en met 16 september een afspraak voor het kosteloze gesprek maken. Ik heb een ruimte in het Kantoorverzamelgebouw aan de Oostersingel 23 in Assen waar ik je 'Corona-proof' kan ontvangen en het Overcingelpark vlakbij is. ​

Ervaring van deelnemer aan loopbaancoaching:

"Ik heb de samenwerking met Ita als heel plezierig ervaren. Soms heb je net dat duwtje nodig om de juiste richting op te gaan en op het pad te belanden waar je hart ligt zodat je weer plezier in je werk krijgt". (man 49 jaar)