top of page

Loopbaanbegeleiding

Week van de Loopbaan

Thema Week van de Loopbaan 2023: 'Blijf scherp, blijf ontwikkelen'

Dit thema is me uit het hart gegrepen! Want het is de rode draad in mijn leven.  Als 17- jarige startte ik als doktersassistente en heb me ontwikkeld tot loopbaanexpert, burnout-coach, supervisor en Mindfulnesstrainer. Door steeds scherp te zijn op wat mijn interesse had, waar ik blij van werd en wat voor mij een uitdaging betekende, kon ik me blijven ontwikkelen.
Herken je dat je je futloos voelt in je baan omdat iedere dag op de vorige lijkt en je in een sleur bent beland? Zou je wel iets anders willen maar heb je geen idee welke richting bij je past? Of weet je het 'eigenlijk' wel maar durf je niet zo goed de knoop door te hakken?
Deze vragen en alle andere loopbaanvragen kunnen we tijdens de Week van de Loopbaan samen bespreken. We gaan er een uurtje voor zitten. Of we trekken de wandelschoenen aan en komen letterlijk en figuurlijk in beweging door al pratend over deze vragen in het Asserbos te wandelen. 

 

Jouw ontwikkeling
Met een onafhankelijke loopbaanexpert kun je praten over je wensen en hoe je jezelf verder ontwikkelt.

 

Tijd en locatie

Iedereen kan van 18 tot en met 22 september een afspraak voor het kosteloze gesprek maken in een sfeervolle ruimte aan de Oosterhoutstraat 49 in Assen en het Asserbos vlakbij is. ​

Ervaring van deelnemer aan loopbaancoaching:

"Ita is een hele fijne integere vrouw. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt. Door bewustwording heb ik stappen kunnen zetten in mijn loopbaanproces". (vrouw 45 jaar)

bottom of page