Mindfulness & ACT

MindfulYoga

Mindfulness in beweging
Is een 8-weekse Mindfulnesstraining voor jou nog een brug te ver?

Of heb je al eens een Mindfulnesstraining gevolgd en zoek je een manier om je beoefening te onderhouden?

Dan is een uurtje per week MindfulYoga een ideale mogelijkheid. Met aandacht bewegen, je grenzen respecteren en bewust zijn van je ademhaling.

Dit is de basis voor een ontspannen geest in een ontspannen lichaam. Zo kun je stress en burn-out vóór zijn en relaxter werken en leven.  

Heb je belangstelling?
Vanaf donderdagavond 28 oktober 2021 van 19.00-20.00 uur kun je meedoen met de 6 weekse MindfulYoga-lessen. De overige data zijn: 4, 11, 18, 25 november en 2 december. Kosten voor de hele serie €48,-.  Locatie: Kantoorverzamelgebouw Oostersingel 23 in Assen.
Vanaf maandag 25 oktober 2021 van 16.15-17.15 uur is er een korte cursus in Bovensmilde.  Overige data: 8, 15, 22, 29 november en 6 december. Kosten: €48,-. Locatie: Fitnesscentrum Sportique Hoofdweg 210 Bovensmilde.

Lesopbouw
We starten met een korte zitmeditatie. Dan doen we zittende, staande en liggende bewegingsoefeningen. Steeds met aandacht voor de ademhaling en alert op de grenzen die het lichaam aangeeft. In MindfulYoga beweeg je zonder prestatiedrang of competitie. Zodat je kunt ervaren hoe ontspanning voelt. Er wordt niet nagepraat in de groep en zo ga je ontspannen de rest van de dag in.


Behoefte aan beweging in balans?​