top of page

Coaching

Supervisie

Professionele identiteit
Werken met gezonde betrokkenheid kun je leren. Zeker, je bent deskundig en ervaren. Maar toch kun je mogelijk meer voldoening halen uit je werk dan je nu doet. Misschien is een andere basishouding vruchtbaarder, of heb je effectievere gesprekken als je anders in je werk gaat staan. Juist omdat je zoveel van je werk houdt, is het de moeite waard je eigen stijl te blijven ontwikkelen en het werkplezier en de inspiratie weer te voelen.

Spiegel

Daarbij help ik je graag in een supervisietraject. Supervisie houdt je een spiegel voor over de verstrengeling van denken, voelen en handelen in je dagelijks werk. Je leert hierover te reflecteren, jezelf vragen te stellen. Juist omdat je met mensen werkt is het nodig je bewust te zijn van situaties die je moeilijk vindt. Door met je eigen oplossingen te komen blijf je bij jezelf.

Leermethode

Supervisie is een leerproces voor mensen die met mensen werken zoals leraren, leidinggevenden, werkers in het sociaal domein, maatschappelijk werk of artsen. Ook voor je (her)registratie bij bv het SKJ-register is supervisie bij een LVSC-geregistreerd Supervisor vereist. En dat ben ik!

Door situaties uit je werk te beschrijven, heb je al wat afstand genomen van je moeite ermee. Je brengt de focus aan door een leervraag bij de beschreven situatie te stellen. Hiermee gaan we aan de slag.

Zo ontwikkel je een eigen innerlijke 'supervisor' die je de rest van je werkzame leven kan helpen in situaties die je lastig vindt. 

bottom of page