top of page

Loopbaanbegeleiding

Ander werk zoeken

Ander werk
Hoe ziet dat er eigenlijk uit? En… hoe kom je eraan? Je hebt nu misschien geen plezier meer in je baan omdat de uitdaging eraf is. Of je bent toe aan iets totaal anders, bijvoorbeeld leiding geven of je wilt je specialiseren. Je werk past niet meer bij wie je nu bent. Wat past er beter bij jou?​ Ik begeleid je graag bij de volgende stap in je loopbaan.

Aanpak
Je gaat aan de slag met het onderzoeken van vragen zoals: Waar ben ik goed in? Wat geeft me energie en wat kost energie? Je onderzoekt zo nodig je capaciteiten. Je gaat bijvoorbeeld anderen interviewen over jezelf. Of praten en meelopen met mensen die werk doen dat jouw interesse heeft. Zo kom je in beeld bij organisaties en ontdek je wat je nodig hebt om je thuis te voelen.

Het resultaat is een actuele ‘foto’ van jezelf en je kwaliteiten. Daarmee vind jij het werk dat jou op het lijf geschreven is.

Levensloopbaanbegeleiding​

Soms gaat het adviestraject verder dan werk en loopbaan. Dan graven we dieper. Klopt het werk wat je doet nog wel met je levensmissie en drijfveren? Is dit wat je werkelijk wilt met je leven? We gaan terug naar je wortels: uit je levensverhaal krijgen we de ontwikkeling helder tot wat je nu bent geworden. Jij bepaalt de koers, in verbinding met jezelf.

Dit alles doen we niet eventjes op een achternamiddag. Het vraagt tijd en actieve inzet om tot inzichten te komen. Het is van belang tijd te nemen om de goede richting in te slaan en de juiste stappen te zetten die leiden tot jouw ideale baan.

 

Je kunt nu de eerste stap zetten door een afspraak te maken.

bottom of page