top of page

Burn-out begeleiding

Re-integratie

Weer aan het werk

Na ziekte of bij werkloosheid kun je bij mij terecht voor de terugkeer naar het werkende bestaan. Je wilt dolgraag weer aan het werk, maar… hoe, wat en waar? Na alles wat je hebt meegemaakt ziet de wereld er heel anders uit. En je oude werkomgeving past misschien helemaal niet meer. Je hebt nog niks geschikts gevonden, terwijl je popelt om weer lekker fit aan het werk te zijn.

Daarmee ga je aan de slag.

De weg vrijmaken

Allereerst is er ruimte voor jouw levensverhaal. Mooie en verdrietige momenten krijgen aandacht. Waar kom je vandaan, hoe ben je geworden wie je nu bent? Je onderwerpt je oude idealen en overtuigingen aan een houdbaarheidstest: gelden ze nog? Of is het tijd voor nieuwe? Er ontstaat weer ruimte voor groei.

De weg komt vrij om een nieuwe baan te vinden. Jij gaat daarvoor actie ondernemen.

Op weg

Netwerken is hiervoor dé methode: het leggen en onderhouden van contacten die je verder helpen. Je spreekt af voor een kop koffie in een café of op het werk. Je ontmoet mensen via LinkedIn of Facebook. Je krijgt steeds scherper wat je wilt. Ook help jij anderen aan nuttige informatie of net die ene goeie tip voor een leuke baan. Leren netwerken is onderdeel van deze coaching die veel facetten heeft van loopbaanbegeleiding.

Behalve netwerken komt ook het solliciteren aan de orde. Zo nodig nemen we alles door: je sollicitatiebrief en CV, het sollicitatiegesprek, en niet te vergeten jouw presentatie. De eerste indruk is goud waard.

Ben je (binnenkort) werkloos of hersteld na een WIA periode? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

bottom of page