top of page

Coaching

Persoonlijke coaching

Persoonlijke vraagstukken

Soms sta je op een punt in je leven dat je er even niet meer uit komt. Door ervaringen in je werk of privé of de combinatie van beide. Je draait cirkels in je gedachten en ziet dat er een neerwaartse spiraal ontstaat. Terwijl je probeert te redden wat er te redden valt, heb je steeds meer behoefte aan rust. En kom je daar steeds minder aan toe. 

Betrokken buitenstaander

Een paar gesprekken met een coach kunnen je dan weer met de beide benen op de grond brengen, je uit de negatieve spiraal van het denken halen en weer bij jezelf terug brengen. Je herkent weer wat belangrijk voor je is en richt je leven daarnaar in. Misschien heb je keuzes te maken en wil je daarvoor de moed ontwikkelen. Soms kan een kleine verandering in je levensstijl al tot gevolg hebben dat je beter slaapt en uitgeruster wakker wordt. En de wereld door een andere bril bekijkt.

Je persoonlijke APK

Zoals je (mogelijk) je auto regelmatig laat controleren op technische mankementen, zo kun je ook jezelf jaarlijks een paar coachingsgesprekken gunnen. Om je koers opnieuw te bepalen of je levensrichting weer op te pakken. Of jezelf serieus te nemen als er veranderingen in je leven zijn opgetreden die je lastig vindt om te hanteren. De enige persoon die je dagelijks tegenkomt, jijzelf, wordt of blijft zo je beste vriend(in).

Investeer in de vriendschap met jezelf en maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvende kennismaking.

bottom of page