top of page

Wat doet Ita en wie komen er bij haar?

Regie over je leven nemen
Ita Duursema is een all-round coach en trainer op het gebied van loopbaanbegeleiding, stress, burnout en persoonlijke ontwikkeling. Gericht op het vergroten van je veerkracht in werk en leven. Daarbij kun je gebruik maken van een loopbaantraject waarmee je concrete stappen kunt zetten in het uitzetten van een nieuwe koers in je werk.

 

Ita Duursema biedt maatwerk. Ze past de nieuwste ontwikkelingen in coaching en training toe. Gecombineerd met een open houding en belangstelling voor wat jou beweegt en bezielt. In haar leven heeft ze steeds de thema's die ze zelf tegenkwam, uitgewerkt door opleidingen en bijscholingen te volgen. Dat betekent dat wat ze je vraagt in coaching of leert in de training voortkomt uit wat ze zelf eerst doorleefd heeft. Het intensief beoefenen van Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Compassie heeft haar in leven en werk meer lichtheid en veerkracht gebracht. Door dit kostbare gedachtegoed als basis in te zetten bij haar coaching en training kan ze veel betekenen voor anderen.

 

De meeste mensen die bij Ita komen voor coaching hebben een gevuld leven. Typerend is dat ze het nuchtere besluit hebben genomen om niet langer op de 'automatische piloot' hun leven te willen leiden. Ze willen echt met zichzelf aan de slag. Hun leeftijd varieert van midden dertig tot begin zestig.

Op zoek naar informatie over wat een goede keuze zou kunnen zijn voor jouw vraag over je werkplek, jezelf als instrument in het werk, spanning of problemen in het werk? 

Neem dan contact op. 

bottom of page