Mindfulness & ACT

Mindfulness vervolgtraining ACT

Vervolg op Mindfulness

Het vervolg op Mindfulness is de ACT-training voor Lichter Leven. ACT betekent Acceptance and Commitment Therapy en is zo’n 15 jaar geleden in Nederland geïntroduceerd.

 

De nieuwste manier van omgaan met stress
In de Mindfulnesstraining oefende je de open en milde aandacht voor alles wat zich aan je voordoet. Bij ACT ‘nodig’ je nare gevoelens als bv. angst, onzekerheid of verdriet uit om naast je te komen zitten. Zo kun je mét die gevoelens ‘zijn’ in plaats van dat die gevoelens jou bepalen.

Lichter Leven
In de ruimte die dan ontstaat ga je na wat jij belangrijk vindt in het leven. Je komt in ACTie!
Je gaat het leven leiden dat jíj waardevol vindt. Zo kun je de lichte toon (weer) in je leven gaan herkennen.

Aanpak

In 5 bijeenkomsten van 2 uur oefen je, na uitleg, met het ACT-gedachtegoed toe te passen in jouw dagelijks leven. Het is de bedoeling dat je ook thuis, tussen de bijeenkomsten door, met ACT bezig bent. Pas dan heb je er écht iets aan en komt er stapje-voor-stapje licht en lucht in je leven.

Data en locatie
In het najaar van 2022 worden weer nieuwe data gepland voor de training in het Kantoorverzamelgebouw aan de Oostersingel 23 in Assen.


Kosten
Kosten €225,- particulier, € 300,- zakelijk (BTW vrijgesteld). 

Inclusief werkmap en opnames.

Sommige Ziektekostenverzekeraars zoals De Amersfoortse en Zilveren Kruis vergoeden  een deel van de kosten vanwege mijn VMBN Categorie 1 lidmaatschap. Informatie hierover is te vinden in de Zorgwijzer. Of vraag het na bij je zorgverzekering.

ACT: gewoon doen!