Mindfulness & ACT

Mindfulness 'tankstation'

Blijven oefenen met Mindfulness

Heb je de 8 weekse Mindfulnesstraining gevolgd en wil je graag blijven oefenen? Dan kun je één keer per maand op zaterdagochtend meedoen met het Mindfulness ‘tankstation’.

Frisse moed

In twee uur ‘tank’ je even weer ‘bij’, zodat je daarna weer met frisse moed het oefenen oppakt. We pakken iedere bijeenkomst de informatie uit de 8 weekse MBSR-trainingsmap erbij en borduren daarop verder. Je kunt laten weten welke specifieke vragen je hebt. Ik zoek daar passende oefeningen bij zodat je verdieping aan kunt brengen in je Mindfulness-beoefening. Op deze manier verklein je de kans op stress en burn-out en verstevig je een relaxte manier van werken en leven.

Data en locatie

Vanwege de lockdown zijn alle 'live' activiteiten afgelast. Als je mee wilt doen, stuur me even een berichtje en ik neem contact met je op als het 'tankstation' weer open gaat.
Locatie: Centrum van Assen.

Investering
Deelname aan het Mindfulness ‘tankstation’ tot aan de zomer kost € 37,50 voor particulieren (BTW vrijgesteld). Incl. koffie/thee en oefeningen met opnames.
Sommige zorgverzekeraars (zoals Zilveren Kruis) vergoeden ook deelname aan de opfristraining vanwege mijn VMBN Categorie 1 lidmaatschap. Informatie hierover is te vinden in de Zorgwijzer. Of vraag het na bij je zorgverzekering.

Wil je ook weer de kracht van Mindfulness in je leven ervaren?